Termeni si Conditii de Utilizare eUniversum

Informatii Generale

Termenii acestui acord ("Contractul") reglementează relația dintre un utilizator individual (în calitate de Membru sau Vizitator) pe de o parte și Compania Euniversum Parapsychology LLC ( beneficiar) cu adresa de înregistrare 30 N GOULD ST. STE. 2910 Scheridan WY USA.
Euniversum Parapsychology LLC este Compania care Administreaza site-ul web eUniversum.com
Consultant/ Client /

Un utilizator sau un consultant care se înscrie pe site-ul eUniversum.com

Vizitator

Un utilizator care intră și / sau accesează site-ul fără să se înregistreze la serviciile site-ului.

Consultant

este expertul care discută cu clienții prin chat,sau oferă consultanță de specialitate prin e-mail
Soldul creditelor

Utilizatorii pot plăti pentru serviciile solicitate prin achiziționarea de pachete. Plățile sunt procesate în siguranță de către procesatorii noștri de plată, iar creditele achiziționate sunt afișate în contul membrului ca sold disponibil.

Chat gratuit

O opțiune care este gratuita si neconditionata de a interacționa in diverse discutii clientii cu consilierii într-o formă de scriere a mesajelor text pe ecran, fara ca pe acesta sa se efctueze lucrari de consiliere.

Prin înscrierea și / sau înregistrarea pe site-ul eUniversum.com vă dați acordul și acceptați următoarele:

Proprietatea site-ului; Acord privind condițiile de utilizare

Acești Termeni și condiții de utilizare ("Termenii și condițiile de utilizare") se aplică site-ului web www.euniversum.com/us și tuturor site-urilor asociate conectate la www.euniversum.com/us de către compania Euniversum Parapsychology LLC, Site-ul este proprietatea Companiei Euniversum Parapsychology Llc și a licențiatorilor săi. UTILIZÂND SITE-UL, SUNTEȚI DE ACORD CU ACESTE TERMENI DE UTILIZARE; DACĂ NU SUNTEȚI DE ACORD, NU UTILIZAȚI SITE-UL.

Compania Euniversum Parapsychology LLC, își rezervă dreptul, la propria discreție, de a modifica, modifica, adăuga sau elimina porțiuni din acești Termeni de utilizare, în orice moment. Este responsabilitatea dvs. să verificați periodic acești Termeni de utilizare pentru modificări. Utilizarea continuă a site-ului după publicarea modificărilor va însemna acceptarea și acceptarea modificărilor. Atâta timp cât vă conformați acestor Termeni de utilizare, Euniversum Parapsychology vă acordă un privilegiu personal, ne-exclusiv, netransferabil și limitat de a intra și de a utiliza Site-ul.

Conţinut

Toate textele, graficele, interfețele utilizatorilor, interfețele vizuale, fotografiile, mărcile comerciale, logo-urile, sunetele, muzica, opera de artă și codul computerului (denumite colectiv "Conținut"), aspectul "și aranjarea unui astfel de Conținut conținut în Site este deținută, controlată sau licențiată de către sau către Euniversum Parapsychology și este protejată de legile comerțului, de drepturile de autor, de brevete și mărci comerciale și de diverse alte drepturi de proprietate intelectuală și legi privind concurența neloială.

Cu excepția cazurilor prevăzute expres în acești Termeni de utilizare, nicio parte a site-ului și niciun conținut nu poate fi copiată, reprodusă, republicată, încărcată, afișată, afișată public, codificată, tradusă, transmisă sau distribuită în vreun fel (inclusiv "mirroring") orice alt computer, server, site Web sau alt suport pentru publicare sau distribuție sau pentru orice întreprindere comercială, fără consimțământul prealabil expres scris al Euniversum Parapsychology LLC,
Aveți dreptul să utilizați informații despre produsele și serviciile Euniversum (cum ar fi fișele de date, articolele bazei de cunoștințe și materiale similare) intenționat puse la dispoziție de Euniversum pentru a fi descărcate de pe Site, cu condiția să nu (1) să utilizați aceste informații numai pentru scopuri informative personale și necomerciale și să nu copiați sau să publicați astfel de informații pe niciun computer conectat în rețea sau să nu le difuzați în nici un mediu media; (3) să nu modificați informațiile respective; (4) să nu facă alte declarații sau garanții suplimentare referitoare la aceste documente.Utilizarea site-ului eUniversum.com/us

Este interzis să folosiți vreun procedeu manual, similar sau echivalent manual, pentru a accesa, a obține, a copia sau a modifica, sau a utiliza orice alt instrument, program, algoritm sau metodă automată, "robot", "spart" să monitorizeze orice parte a site-ului sau a oricărui conținut sau să reproducă sau să eludeze în orice mod structura de navigare sau prezentarea Site-ului sau a oricărui conținut, să obțină sau să încerce să obțină materiale, documente sau informații prin orice mijloace care nu au fost intenționat puse la dispoziție prin intermediul site-ul. Euniversum Parapsychology își rezervă dreptul de a interzice orice astfel de activitate.
Este interzis să încercați să obțineți acces neautorizat la nicio porțiune sau o caracteristică a Site-ului sau a oricăror alte sisteme sau rețele conectate la Site sau la orice server eUniversum sau la oricare dintre serviciile oferite pe sau prin intermediul Site-ului prin hacking, parola "minerit" sau orice alt mijloc ilegal.

Este interzis sa încercați, să scanați sau să testați vulnerabilitatea site-ului sau a oricărei rețele conectate la Site și să nu încălcați măsurile de securitate sau de autentificare de pe Site sau de la orice rețea conectată la Site. Nu aveți dreptul să inversați căutarea, să căutați sau să căutați orice informație despre orice alt utilizator sau vizitator al Site-ului sau al oricărui alt client al eUniversum, inclusiv orice cont eUniversum care nu este deținut de dvs., sursei sale sau să exploateze Site-ul sau orice alt serviciu sau informație pus la dispoziție sau oferită de sau prin intermediul site-ului, în orice mod în care scopul este de a dezvălui orice informații, inclusiv, dar fără a se limita la, identificarea sau informațiile personale, altele decât propriile informații, așa cum prevede site-ul.
Sunteți de acord că nu veți lua nicio măsură care să impună o încărcătură nerezonabilă sau disproporționat de mare asupra infrastructurii siturilor sau sistemelor sau rețelelor eUniversum sau a oricăror sisteme sau rețele conectate la Site sau la eUniversum.

Sunteți de acord ca nu utilizați niciun dispozitiv, software sau rutină pentru a interfera sau a încerca să interfereze cu buna funcționare a Site-ului eUniversum sau cu orice tranzacție efectuată pe Site sau cu utilizarea de către orice altă persoană a Site-ului.

Nu aveți dreptul de a anula anteturile sau de a manipula în alt fel identificatorii pentru a ascunde originea oricărui mesaj sau transmitere pe care o trimiteți către eUniversum pe sau prin intermediul site-ului sau al oricărui serviciu oferit pe sau prin intermediul site-ului. Nu puteți pretinde că sunteți, sau că reprezentați,pe altcineva sau sa incercati sa impersonați pe consilier sau oricine altcineva.

Nu aveți dreptul să utilizați Site-ul sau orice Conținut pentru orice scop care este ilegal sau interzis de acești Termeni de utilizare sau pentru a solicita efectuarea oricărei activități ilegale sau a altei activități care încalcă drepturile eUniversum sau ale altor persoane.

Achiziții; Alți termeni și condiții

Termenii și condițiile suplimentare se pot aplica achizițiilor de bunuri sau servicii și anumitor porțiuni sau caracteristici ale site-ului, inclusiv concursuri, promoții sau alte caracteristici similare, toți termenii care fac parte din acești Termeni de utilizare prin această referință. Sunteți de acord să respectați alți termeni și condiții, inclusiv, dacă este cazul, reprezentând faptul că aveți o vârstă legală de minim 18 ani suficientă pentru a utiliza sau a participa la un astfel de servicii sau facilitate. Dacă există un conflict între acești Termeni de utilizare și termenii publicați pentru sau aplicabili unei anumite porțiuni a Site-ului sau pentru orice serviciu oferit pe sau prin intermediul Site-ului, acești termeni vor controla în ceea ce privește utilizarea de către dumneavoastră a acelei părți a Site-ul sau serviciul specific.

Obligațiile eUniversum , dacă există, în ceea ce privește produsele și serviciile sale sunt reglementate numai de acordurile în temeiul cărora sunt furnizate și nimic pe acest site nu trebuie interpretat ca să modifice astfel de acorduri.
eUniversum poate efectua modificări oricăror produse sau servicii oferite pe Site sau la prețurile aplicabile pentru astfel de produse sau servicii, în orice moment, fără notificare. Materialele de pe site cu privire la produse și servicii care pot fi depășite, iar eUniversum se angajează să actualizeze materialele de pe site cu privire la aceste produse și servicii.

Următorii termeni reglementează și se aplică și în cazul utilizării de către dvs. a site-ului și sunt încorporate în prezenta referință.
Fiecare dintre aceste politici pot fi modificate periodic și sunt efective imediat după ce au fost trimise astfel de modificări pe Site.

Conturi, parole și securitate

Anumite funcții sau servicii oferite pe sau prin intermediul Site-ului vă pot solicita să deschideți un cont. Sunteți în întregime responsabili pentru păstrarea confidențialității informațiilor pe care le dețineți pentru contul dvs., inclusiv pentru parola dvs. și pentru orice activitate care apare în contul dvs. ca urmare a faptului că nu ați reușit să păstrați aceste informații în siguranță și confidențiale. Sunteți de acord să notificați imediat Administratorii eUniversum pentru orice utilizare neautorizată a contului sau parolei dvs. sau orice altă încălcare a securității. Poate fi considerată răspunzătoare pentru pierderile suferite de eUniversum sau de orice alt utilizator sau vizitator al Site-ului datorită altcuiva care utilizează ID-ul dvs. eUniversum, parola sau contul dvs. ca urmare a faptului că dvs. nu ați păstrat informațiile dvs. de cont securizate și confidențiale.

Este interzis să utilizați oricând ID-ul eUniversum, parola sau contul altcuiva fără permisiunea și acordul expres al titularului eUniversum, parole sau cont. eUniversum nu poate și nu va fi răspunzător pentru nicio pierdere sau daună rezultată din neîndeplinirea acestor obligații.

Confidentialitate

Politica de confidențialitate a site-ului eUniversum se aplică utilizării acestui site, iar termenii lui fac parte din acești Termeni de utilizare prin această referință.
eUniversum se angajează să vă protejeze confidențialitatea, tuturor mesajelor transmise prin intermediul sitului, a convorbirilor telefonice efectuate intre clienti si consilieri, a consilierilor efectuate prin intermediul metodei de consiliere prin e-mail precum si ale discutiilor individuale prin free-chat cu consilierii nostri.
declinări

eUniversum nu promite că site-ul sau orice conținut, serviciu sau funcție a site-ului va fi eronat sau neîntrerupt, ori că orice defecțiuni vor fi corecte sau că utilizarea de către site-ul dvs. va furniza rezultate specifice.
SITE-UL ȘI CONȚINUTUL SUNT DOSATE PE BAZA "AS-IS" ȘI "AS-DISPONIBIL". TOATE INFORMAȚIILE PREVĂZUTE PE SITE SUNT SUBIECTATE DE SCHIMBARE FĂRĂ NOTIFICARE.
eUniversum nu poate asigura că orice fișiere sau alte date pe care le descărcați de pe site-ul eUniversum va fi lipsită de viruși sau de contaminație sau de caracteristici distructive.
eUniversum DECLINĂ TOATE GARANȚIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV ORICE GARANȚII PRIVIND ACURATEȚEA, NEÎNCĂLCAREA, VANDABILITATEA ȘI ADECVAREA PENTRU UN SCOP ANUME.
eUniversum DECLINĂ ORICE RĂSPUNDERE PENTRU ACTE, OMISIUNI ȘI CONDUITĂ A ORICĂTUI PĂRȚI ÎN LEGĂTURĂ CU SAU ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI / SAU ORICE SERVICII APLICATE. VA ASUMATI RESPONSABILITATEA TOTALĂ PENTRU UTILIZAREA SITE-ULUI ȘI A ORICĂRUI SITE-URI LEGATE.
Declinul de răspundere de mai sus se aplică în cazul oricăror daune, răspunderi sau vătămări cauzate de orice neîndeplinire a performanței, eroare, omisiune, întrerupere, ștergere, defect, întârziere în operare sau transmisie, virus de computer, defectarea liniei de comunicații, furt sau distrugere sau acces neautorizat la, modificarea sau utilizarea, fie pentru încălcarea contractului, delictuală, neglijență sau orice altă cauză de acțiune.
Euniversum își rezervă dreptul de a face oricare dintre următoarele, în orice moment, fără preaviz: (1) să modifice, să suspende sau să opresca sau să acceseze Site-ul sau orice parte a Site-ului, din orice motiv; (2) modificarea site-ului sau a oricărei porțiuni a site-ului și a oricăror politici sau termeni aplicabili; și (3) să întrerupă funcționarea Site-ului sau a oricărei porțiuni a site-ului, după cum este necesar pentru a efectua întreținerea de rutină sau non-rutină, corectarea erorilor sau alte modificări.

Limitare a răspunderii

Cu excepția cazurilor interzise prin lege, eUniversum nu va fi în niciun caz răspunzător pentru niciun fel de daune indirecte, consecvente, exemplificatoare, incidentale sau punitive, inclusiv profiturile pierdute, chiar dacă eUniversum a fost informat cu privire la posibilitatea unor astfel de daune.
Încălcarea acestor Termeni de utilizare

eUniversum vă poate dezvălui orice informație pe care o avem despre dvs. (inclusiv identitatea dvs.) dacă stabilim că o astfel de divulgare este necesară în legătură cu orice investigație sau plângere referitoare la utilizarea de către dvs. a site-ului sau pentru a identifica, contacta sau a iniția o acțiune împotriva unei persoane care ar putea fi cauzând prejudicii sau interferențe cu drepturile sau proprietatea eUniversum Parapsychology LLC, fie în mod intenționat sau neintenționat, sau drepturile sau proprietatea vizitatorilor sau utilizatorilor site-ului, inclusiv clienții eUniversum. eUniversum își rezervă în orice moment dreptul de a divulga orice informație pe care eUniversum o consideră necesară pentru a respecta orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală. De asemenea, eUniversum vă poate divulga informațiile atunci când stabilește că legea aplicabilă impune sau permite o astfel de divulgare, inclusiv schimbul de informații cu alte companii și organizații în scopul protejării fraudelor.
Recunoașteți și sunteți de acord că eUniversum Parapsychology poate păstra orice transmitere sau comunicare de către dvs. prin intermediul Site-ului eUniversum sau a oricărui serviciu oferit pe sau prin intermediul Site-ului și poate, de asemenea, să dezvăluie aceste date, dacă acest lucru este cerut de lege, sau decide că o astfel de conservare sau divulgare este rezonabil necesară pentru (1) respectarea procesului juridic, (2) impunerea acestor Termeni de utilizare, (3) răspunderea că orice astfel de date încalcă drepturile altora sau (4) protejează drepturile, proprietatea sau siguranța personală a eUniversum, angajații săi, utilizatorii sau vizitatorii site-ului, precum și publicul.
Sunteți de acord că eUniversum Parapsychology poate, la propria discreție și fără o notificare prealabilă, să vă închidă accesul la Site și / sau să vă blocheze accesul viitor la Site, dacă constatăm că ați încălcat acești Termeni de utilizare sau alte acorduri sau recomandări care ar putea fi asociate utilizării de către dvs. a site-ului. De asemenea, sunteți de acord că orice încălcare de către dvs. a acestor Termeni de utilizare va constitui o practică de afaceri ilegală și nedreaptă și va provoca un rău ireparabil eUniversum Parapsychology, pentru care daunele financiare ar fi necorespunzătoare și sunteți de acord cu faptul că eUniversum a obținut orice ajutor legal sau echitabil consideră că este necesar sau adecvat în astfel de circumstanțe. Aceste remedii sunt în plus față de orice alte remedii pe care eUniversum Parapsychology le poate avea la lege sau în capitaluri proprii.
Dacă Adminisrarorii eUniversum.com/ va întreprinde orice acțiune legată împotriva dvs. ca urmare a încălcării acestor Termeni de utilizare, eUniversum va avea dreptul să vă recuperze și sunteți de acord să plătiți toate onorariile avocaților rezonabili și costurile aferente unei astfel de acțiuni, în plus față de orice altă scutire acordată de eUniversum Parapsychology. Sunteți de acord că, compania eUniversum Parapsychology nu va fi răspunzătoare față de dvs. sau față de terți pentru întreruperea accesului dvs. la Site ca urmare a încălcării acestor Termeni de utilizare.

Legea aplicabilă; Soluționare a litigiilor

Sunteți de acord că toate aspectele legate de accesul sau utilizarea site-ului d,, inclusiv toate litigiile, vor fi guvernate de legile Statelor Unite și de legile statului wyoming , indiferent de prevederile sale privind conflictele de legi. Sunteți de acord cu jurisdicția personală și locația în instanțele de stat și federale din regiunea Sheridan, Wyoming și renunțați la orice obiecție față de această jurisdicție sau locație. Dispoziția precedentă privind locul de desfășurare nu se aplică dacă sunteți un client sau consilier cu domiciliul în Uniunea Europeană. Dacă sunteți un client sau consilier cu domiciul în Uniunea Europeană, puteți face o plângere în instanțele din țara în care locuiți. Orice revendicare în conformitate cu acești Termeni de utilizare trebuie să fie adusă în termen de un (1) an de la data producerii cauzei sau dacă o astfel de revendicare sau cauza este interzisă. Revendicările făcute în temeiul termenilor și condițiilor de cumpărare separate pentru bunuri și servicii nu sunt supuse acestei limitări. Nici o recuperare nu poate fi solicitată sau primită pentru daune, altele decât cheltuielile în afara buzunarului, cu excepția faptului că partea predominantă va avea dreptul la costuri și onorariile avocaților. În cazul oricărei controverse sau dispute între eUniversum și dvs. care decurg din sau în legătură cu utilizarea site-ului , părțile încearcă, cu promptitudine și cu bună-credință, să soluționeze orice astfel de litigiu. Dacă nu putem rezolva o astfel de litigiu într-un termen rezonabil (să nu depășim treizeci (30) zile), atunci oricare dintre părți poate prezenta o astfel de controversă sau dispută la mediere. În cazul în care litigiul nu poate fi soluționat prin mediere, părțile sunt libere să urmărească orice drept sau cale de atac pe care le au la dispoziție în conformitate cu legislația aplicabilă.

Diverse

Nu puteți utiliza, exporta sau reexporta orice Conținut sau orice copie sau adaptare a unui astfel de Conținut sau a vreunui produs sau serviciu oferit pe Site, încălcând astfel orice legi sau reglementări aplicabile, inclusiv, fără limitare, legile și regulamentele exporturilor din Statele Unite.
În cazul în care oricare dintre prevederile acestor condiții de utilizare sunt deținute de o instanță sau de un alt tribunal din jurisdicția competentă pentru a fi nulă sau inaplicabilă, astfel de prevederi vor fi limitate sau eliminate în măsura minimă necesară și vor fi înlocuite cu o prevedere valabilă care încorporează cel mai bine intenția din acești Termeni de utilizare, astfel încât acești Termeni de utilizare să rămână în vigoare.
Acești Termeni de utilizare constituie întregul acord între dvs. și eUniversum Parapasychology cu privire la utilizarea de către dvs. a site-ului, iar orice alte acorduri sau înțelegeri scrise sau orale existente anterior între dvs. și eUniversum Parapsychology cu privire la această utilizare sunt înlocuite și anulate. În afară de cele prevăzute într-un contract de achiziție pe care îl încheiați cu eUniversum Parapsychology, nu va accepta contra-oferte la acești Termeni de utilizare și toate aceste oferte sunt categoric respinse.

Eșecul eUniversum Parapsychology de a insista sau de a impune îndeplinirea strictă a acestor condiții de utilizare nu va fi interpretat ca o renunțare de la eUniversum Parapsychology a vreunei prevederi sau drepturi pe care trebuie să le respecte acești Termeni de utilizare și niciun fel de comportament între eUniversum Parapsychology și dvs. sau orice alte părți sunt considerate a modifica orice prevedere a acestor Termeni de utilizare. Acești Termeni de utilizare nu vor fi interpretați pentru a conferi vreun drept sau căi de atac unor terțe părți.
eUniversum oferă acces la datele internaționale eUniversum și, prin urmare, poate conține referințe sau referințe încrucișate la produsele, programele și serviciile eUniversum.com/us care nu sunt anunțate în țara dvs. O astfel de referință nu implică faptul că eUniversum.com din țara dvs. intenționează să anunțe astfel de produse, programe sau servicii.

Domeniul de utilizare

Urmatoarele conditii sunt valabile pentru totalitatea serviciilor oferite de catre www.eUniversum.com/us clientilor si consultantilor pe acest site.
Informatiile oferite au caracter ezoteric, astrologic, iar serviciile includ, fara a fi limitate, tarot, tarotul dragostei, astrologie, numerologie, horoscop, clarviziune, parapsihologie, psihoterapie, nutritionism, mediere spirituala, horoscop, esoterie antica (Maya, Hindu, babiloniana, samd.), yoga si alte informatii diverse precum si sfaturi pentru divort, sfaturi pentru parinti, sfaturi privind afacerile si investitiile viitoare (sfaturi spirtuale sfaturi utile) http://www.euniversum.com isi asuma obligatia de a anunta clientii si consultantii asupra schimbarilor aparute in serviciile sale pe parcursul perioadei de utilizare a serviciilor.
Continutul informatiilor furnizate de catre consultantii independenti nu este influentat de catre http://www.euniversum.com iar decizia de a urma sfaturile obtinute de la consultanti este optiunea exclusiva a clientului si http://www.euniversum.com nu se face responsabil pentru eventualele consecinte ale acestei optiuni.
Clientul poate beneficia de servicii gratuite sau promotionale, precum si de servicii contra cost puse la dispozitia sa de catre consultanti si intermediate de catre http://www.euniversum.com
http://www.euniversum.com este exclusiv un suport tehnic in schimbul de informatii dintre consultant si client

Temeni si conditii pentru clienti si consilieri

Conditii de utilizare pentru consultant

Ca si consultant, se pot inregistra doar persoane care au varsta minima de 20 ani, cu abilitati si pregatire in domeniul esoteric, psihologic, juridic, etc., fapt care se dovedeste printr-un test practic si scris catre compania Euniversum Parapsycholoy.
Acceptarea consultantului se incheie prin declaratia de acceptare dupa verificarea datelor acestuia de catre Compania eUniversum Parapsuchology situl www.euniversum.com
Dupa acceptarea consultantului se va pune in functiune profilul acestuia online pe paginile de web convenite. Intre consultant si www.euniversum.com nu exista nici o relatie juridica. Consilierul va lucra pe site-ul www.euniversum.com ca si colaborator independent fara anumite obligatii cum ar fi pentru un angajat permanent.
Consultantul este exclusiv raspunzator pentru preturile preturile prin metoda de consiliere prin e-mail,, dar nu si pentru preturile aplicate la convorbirile telefonice. in concordanta cu legea, pentru realizarile sale si pentru continutul solutiilor oferite clientilor solicitanti. www.euniversum.com nu isi asuma raspunderea pentru concurenta intre consultanti.

În cazul unui comportament ilegal al Consilierului sau în cazul încălcării prezentului Acord, Website-ul eUniversum poate rezilia, fără preaviz, contul Consilierului și / sau orice asociat cu acesta. Site-ul eUniversum nu va fi responsabil pentru nici o pierdere posibilă ca urmare a unei astfel de reziliere, nici pentru nici o compensație de credit sau rambursare.
Prin înscrierea pe site și prin acceptarea prezentului acord, consilierii sunt de acord să plătească costurile in caz de apărare și să dea un prejudiciu site-ului, ofițerilor săi, directorilor, afiliaților, avocaților, acționarilor, managerilor, membrilor, agenților și angajaților împotriva oricăror revendicări pierderile, pasivele sau cheltuielile (inclusiv onorariile avocaților rezonabile) aduse de terți rezultând din sau în legătură cu comportamentul, declarațiile sau acțiunile acestora, precum și încălcarea oricărui termen, condiție sau promisiune conținute aici și a comportamentului ilegal în cadrul acest acord.
Prezentul Acord va intra în vigoare de la data la care Utilizatorul intră pe Site și / sau consilierul se înregistrează pe Website și acceptă acest Acord; acesta va rămâne în vigoare până la terminarea corespunzătoare de către oricare dintre părți în deplină conformitate cu termenii și condițiile expres prevăzute în prezentul acord.

Conditii de utilizare pentru client

Calitatea de client apartine doar persoanelor majore care au implinit varsta minima de 18 ani.
Pentru folosirea serviciilor http://www.euniversum.com si obtinerea de consultanta este nevoie de o inregistrare in scopul crearii unui cont de utilizator. Utilizatorul isi asuma veridicitatea asupra datelor introduse.
Actualizarea acestora este oricand posibila online. Inregistrarea cuprinde informatii personale care sunt necesare pentru indeplinirea cu acuratete a obligatiilor consultantilor. Pentru vizitatori inregistrarea nu este obligatorie. Inregistrarea clientului este gratuita.
Dupa analiza datelor, http://www.euniversum.com va trimite acceptul de inregistrare si parola de acces a contului catre client la adresa de e-mail specificata de acesta.
Datele de acces ale clientului (nume utilizator si parola) sunt secrete pentru un tert si este interzisa predarea lor unui tert de catre client. Clientul isi va asuma intreaga raspundere pentru actiunile intreprinse sub parola primita.
Pierderea datelor de acces trebuie comunicata imediat la http://www.euniversum.com pentru blocarea accesului la cont a persoanelor straine. Conditii obligatorii de vizitare si utilizare pentru vizitatorii neinregistrati, clienti si consultanti
1. Este interzis sa se apeleze la urmatoarele actiuni pe siteul http://www.euniversum.com :
- propuneri sau incitari la actiuni care pot sa provoace delicte,
- introducerea pe site de materiale pornografice, obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate,
- publicitate paginilor personale de internet sau ale tertilor prin referiri la acestea sau trimitand linkuri catre acestea prin intermediul unui text chat, sau e-mail.
- lezarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de protectie a unei terte persoane (in ceea ce priveste patentul, marca, modelul),
- hartuirea, amenintarea, jignirea, calomnierea, raspandirea de neadevaruri sau critici insultatoare la adresa oricarei persoane,
- introducerea de virusi sau transmiterea de date care ar putea dauna hardware-lui, software-lui, datelor si fisierelor, distrugerea totala sau partiala a datelor unui consultant, client sau tert,
- inregistrarea precum consultant si client simultan,
- alte actiuni care ar putea incalca legea sau bunele moravuri,
- includerea in profilul clientului de numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane,
- folosirea site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri,
2. In cazul abaterii unui consultant, client sau vizitator neinregistrat de la aceste interdictii, sau de la alte hotariri legale, accesul acestuia la http://www.euniversum.com va fi strict interzis.
3. In cazul in care exista banuieli ca un comportament indeplineste o stare de drept penala sau lezeaza alte legi, http://www.euniversum.com/us va instiinta organele competente de urmarire penala si le va inmana acestora informatiile necesare pentru investigatii.
4. Toate contactele mijlocite de http://www.euniversum.com precum si operatiunile dintre consultant si client vor fi tratate strict confidential, iar acest lucru este Garantat. Dupa verificarea prealabila a calificarilor consultantului, http://www.euniversum.com/us nu va supraveghea calitatea continutului consultantei acestora.
5. Utilizatorii neinregistrati, consultantii si clientii sunt obligati sa instiinteze http://www.euniversum.com asupra daunelor provocate de alti participanti pe pagina web.
6 http://www.euniversum.com isi rezerva drepturile de a efectua verificari si de a-i interzice clientului accesul online, in cazul in care apar neregularitati sau suspiciuni intemeiate de abuz.

Anularea contului

Clientii sau Consilierii au opțiunea de a sterge contul, în orice moment de la serviciile site-ului.
B Anularea contului poate fi efectuată prin trimiterea unui e-mail la adresa euniversum2010@euniversum.com
C După ce contul este anulat, starea Clientului sau consilierului va fi modificată la "Anulat" și toate detaliile legate de plată vor fi arhivate.
D Site-ul își rezervă dreptul de a suspenda sau anula orice cont de consilier sau client în cazul încălcării oricărui termen al prezentului acord sau al oricărui comportament ilegal al clientului sau consilierului în cadrul prezentului acord și de a contacta orice autoritate relevantă, inclusiv, dar fără a se limita la, plângerea și contactarea statului dacă este necesar.

Servicii si Garantii

Site-ul web este împărțit în domenii specifice, care oferă conținut gratuit prin text -chat, prin diferite discutii intre client/consilier și consiliere cu plata prin telefon sau consiliere prin e-mail. Site-ul adaugă în mod constant noi servicii pentru a satisface cerințele clientilor săi.
site-ul eUniversum face, în măsura permisă de lege, garanții sau reprezentări cu privire la informațiile, serviciile sau produsele furnizate prin sau în legătură cu serviciile. Clientii utilizează serviciul pe propriul risc.
Nici site-ul eUniversum, nici orice parte implicată în crearea, producerea sau furnizarea serviciului sau conținutului este răspunzătoare pentru orice daune directe, incidentale, consecvente, indirecte sau punitive rezultate din accesarea, utilizarea sau interpretarea serviciilor, produselor sau informațiile furnizate de sau prin intermediul site-ului, fără a aduce atingere condițiilor stabilite în prezentul acord.
1. http://www.euniversum.com/  ofera clientilor, prin datele de acces distribuite (nume de utilizator si parola), accesul personalizat si individual la pagina web precum si accesul la serviciile telefonice.
2. Prin atenta selectare a consultantilor si continua cercetarea a retelei de specialisti ezoterici din Statele Unite ale Americii , http://www.euniversum.com pune la dispozitia clientilor si a utilizatorilor o oferta vasta de domenii : Ezoterism si Parapsihologie, Clarviziune si Prezicere, Consiliere Tarot, Astrologie, Horoscop, Terapie Reiki, Psihologie si Sfaturi Cotidiene, Psihoterapie si Energizare, Nutritionism si Madicina alternativa, si multe alte servicii din diverse domenii.
3.http://www.euniversum.com  se angajeaza sa informeze clientii periodic prin e-mail si/sau mesaje text de tip ne despre noile servicii oferite sau despre schimbarile survenite in serviciile deja in vigoare.
4. Apelurile si continutul convorbirilor sunt strict confidentiale si http://www.euniversum.com se obliga sa nu divulge date personale ale clientilor sai. Apelurile pot fi insa monitorizate de catre http://www.euniversum.com pentru a asigura calitatea serviciilor prestate.

Principii

A. Site-ul eUniversum nu are intenția de a sprijini interesele imorale; prin urmare, au fost stabilite reguli stricte.
B. Serviciile eUniversum.com sunt disponibile numai persoanelor cu vârsta peste 18 ani (21 în unele regiuni).
C Persoanele cu vârsta sub 18 ani (21 în unele regiuni) nu au voie să devină Consilieri pe site-ul eUniversum.com/us
D Echipa de asistență a site-ului face toate eforturile posibile pentru a verifica lucrarile Clientilor și chat-urile pentru a evita inclacarile regulamentului site-ului, cu mijloacele puse la dispoziție.
E. Websiteul eUniversum.com își rezervă dreptul de a aplica suspendarea imediată și permanentă în cazul în care un nume de Consilier este ofensator sau la cea mai mică suspiciune de fals.

Conditiile de plata

1. Solicitarea unei consilieri este contra-cost exceptie facand ofertele promotionale sau gratuite. Odata cu solicitarea unei consilieri, intervine pretentia de plata la nivelul pretului stabilit de catre consultant, acest servicii fiind valabil numai la metoda de consiliere prin e-mail, exceptie facand consilierile efectuate prin Telefon, preturile fiind stabilite de Asministratia www.euniversum.com
2. Plata se poate face atat prin pachetele care sunt disponibile in contul de client cu cardul bancar, cat si prin virament bancar, si nu este posibila plata in numerar la sediul firmei.
Clientul va fi taxat pentru consilierile efectuate telefonic /min iar consilierile efectuate prin e-mail, vor fi platite integral atunci cand va primi lucrarea efectuata de la consilier.
3. http://www.euniversum.com nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de plata a clientilor, acestia fiind informati in prealabil asupra tarifului practicat. Ca atare, este optiunea clientului si responsabilitatea exclusiva a acestuia de a estima in prealabil cantitatea si tipul de servicii accesate, in concordanta cu situatia sa financiara.
4. http://www.euniversum.com isi rezerva dreptul de a nu returna platile pentru serviciile solicitate prin intermediul site-ului, in cazul in care clientul le considera nesatisfacatoare. Evaluarea serviciilor de catre clienti este subiectiva si nu va avea ca rezultat returnarea sumei platite.
5. In cazul in care un client nu este multumit de serviciul primit, acesta poate:
a) sa dea o nota/rating consultantului pe http://www.euniversum.com (ratingul este cuprins intre o steluta si cinci stelute). Acest feedback ajuta clientii si utilizatorii viitori sa estimeze calitatea consilierii oferite de un anumit consultant.
b) sa intrerupa convorbirea telefonica in orice moment doreste, chiar daca consilierea nu s-a incheiat.
c) In cazul serviciilor pre platite, prin care clientul cumpara un anumit numar de minute sau conversatii si le plateste in avans, acesta poate alege schimabarea consultantului in orice moment.
6. In cazul in care exista suspiciuni/reclamatii referitoare la tranzactiile efectuate de catre client, contul va fi blocat pana la clarificarea situatiei.

Durata de valabilitate a inregistrarii si anularea acestuia

1.Termenul de valabilitate a inregistrarii este nelimitat.
2. Anularea inregistrarii poate fi facuta oricand din ambele parti, printr-un preaviz scris. Clientul/ consultantul va trimite preavizul (e-mail) obligatoriu de pe adresa cu care s-a inregistrat la http://www.euniversum.com
Raspunderea pentru procesul de consultanta
1. http://www.euniversum.com nu preia nici o raspundere si garantie pentru vreun continut intermediat. Responsabilitatea continuturilor transmise prin intermediul unui consultant apartine acestuia in exclusivitate.
2. http://www.euniversum.com nu garanteaza competenta unui consultant.
3. http://www.euniversum.com se declara liber de responsabilitate atunci cand un consultant, client sau tert ignora prezentii termeni de utilizare, prin solicitari si continuturi care incalca legea si bunele moravuri. In cazul in care www.eUniversum.com/us ia la cunostinta despre aceste incalcari se obliga sa informeze imediat clientul sau consultantul.
4. Folosirea http://www.euniversum.com se face pe propria raspundere si pe propriul risc al clientului. www.eUniversum.com nu preia nici o raspundere pentru pierderea de date sau a pagubelor computerului utilizatorului, care intervin in urma solicitarii de date prin intermediul http://www.euniversum.com

5.http://www.euniversum.com nu isi asuma raspunderea pentru consecintele rezultate ca urmare a actiunilor intreprinse de client in urma consilierii ezoterice, tarot, clarviziune, prezicere, etc. Clientul este singurul raspunzator pentru actiunile sale, iar decizia de a urma sau nu sfaturile consultantului ii apartine in intregime.
6.http://www.euniversum.com/com nu se face raspunzator pentru calitatea conexiunii telefonice dintre consultant si client sau de eventuale intreruperi accidentale survenite din diverse motive.

Decizii finale

1. Scopul serviciului de consiliere ezoterica este doar de divertisment, iar predictiile sau clarviziunile sunt relative. Clientul se face resonsabil pentru decizia de a utilizare a continutul consultantei in alte scopuri decat cele de divertisment.
2. In cazul in care una sau mai multe clauze din Termenii de utilizare sunt sau vor fi intru totul sau partial nule, se vor pune in aplicare hotararile judecatoresti. Clauzele care nu se afla sub incidenta unei autoritati judecatoresti continua sa fie in vigoare.

Termenii acestui acord ("Contractul") reglementează relația dintre un utilizator individual (în calitate de Membru sau Vizitator) pe de o parte și Compania Euniversum Parapsychology LLC ( beneficiar) cu adresa de înregistrare 30 N GOULD ST. STE. 2910 Scheridan WY USA.
Euniversum Parapsychology LLC este Compania care Administreaza site-ul web eUniversum.com  

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare:Ce spun utilizatorii nostri? Ultimele evaluari

Speranta mea25.01.2020

“ O adevarata profesionista acesta doamna. Sunt foarte multumita, si recomand cu incredere! ... ”

Daciana7110.01.2020

“ Multumesc doamna Elena. Sper ca lucrurile sa fie asa cum le-ati prezentat. Recommend. ... ”

Daciana7110.01.2020

“ O doamna cu mult har. Vede lucrurile exact asa cum sunt. Multumesc din suflet doamna. Voi apela la dumneavoastra oricat cu mare incredere. ... ”

Sorina29.12.2019

“ O consiliera foarte buna in tarot si clarviziune. Sunt foarte multumita si recomand! ... ”