Servicii consilieri

Bine ati venit la sectiunea Servicii pentru Consultanti eUniversum!

Aceasta pagina este dedicata celor care doresc sa devina consilieri eUniversum.

Inainte de inregistrarea propriu-zisa va rugam sa parcurgeti cu atentie cele cateva aspecte asupra carora vom insista in cele ce urmeaza

Inregistrare Consilier

Generalitati

Daca sunteti specialist intr-unul dintre domeniile ezoterice sau juridico – economice si doriti sa asistati clientii eUniversum prin intermediul site-ului nostru, va invitam sa deveniti Consultant eUniversum.

Pe fondul interactiunii dintre viata personala si preocuparile cotidiene in colectivitate, veti avea oportunitatea de a oferi solutii si raspunsuri clientilor eUniversum ce vor apela la serviciile dumneavoastra pentru probleme legate de:

Iubire, Prietenie, Familie, Sanatate, Cariera,

Integrarea individului in societate din punct de vedere al mediului legislativ si economic.

Se pot inscrie acele persoane care au pregatire si experienta in principal in domeniul consilierii ezoterice dar si in alte domeniile de interes ce interactiveaza armonios cu ezotericul avand in comun viata personala si preocuparile cotidiene in colectivitate:

Parapsihologie, Clarviziune, Tarot, Ghicit in carti, Astrologie, Psihologie, Psihoterapie,Nutritionism si Medicina alternativa , Juridic si Economic.

Integrarea individului in societate din punct de vedere al mediului legislativ si economic.

Vom fi o echipa si vom lucra indeaproape pentru atingerea obiectivelor comune pe care le avem in vedere:

*servicii de calitate in domeniile pentru care sunteti pregatiti sa raspundeti solicitarilor clientilor dumneavoastra

*profesionalism si seriozitatein abordarea problemelor clientilor si prezentarea solutiilor potrivite.

*atitudine respectuoasa plina de intelegere si solicitudinefata de clientii eUniversum .

*atitudine pozitiva si orientare spre client in beneficiul ambelor parti, atat al dumneavoastra cat si al clientului.

Inregistrare Consilier

Criterii de selectie

Inainte de inregistrarea propriu-zisa, va rugam sa parcurgeti cu atentie cateva elemente asupra carora dorim sa ne oprim pentru a veni in intampinarea dumneavoastra privind rolul anumitor etape pe care le veti parcurge la inregistrare, respectiv:

Dupa completarea formularului de inregistrare, vom verifica datele inscrise de dumneavoastra si vom insista asupra unor detalii esentiale in selectarea celor ce vor deveni Consultanti eUniversum.

Criteriile de selectie in privinta carora vom fi foarte atenti se refera la :

a)Calificări si Experienta:
Va rugam sa detaliati in formularul de inscriere urmatoarele aspecte:

* Ce experienţe ati dobandit in domeniul esoteric pentru care va inscrieti (grade detinute în parapsihologie, astrologie, tarot, psihologie, psihoterapie, etc)

* Daca ati mai consiliat online si daca aveti deschidere spre a deprinde modul de lucru prin metodele de consiliere specifice unui site de consultanta.

* Daca ati profesat in domeniul sau domeniile unde doriti sa oferiti consultanta si sub ce forme : cabinet particular, propriul site, etc

* Daca nu ati profesat, ce cursuri si calificari aveti si in ce domenii, specificand motivele pentru care credeti ca vi s-ar potrivi o grupa sau subgrupa din domeniile principale ce fac obiectul serviciilor oferite de eUniversum.com.

b) Varsta minima este de 25 de ani!

Inregistrare Consilier

Procedeul de INREGISTRARE este Simplu , pentru ca sunt doar cativa pasi:

1. Dati click pe optiunea INREGISTRARE Consilier din aceasta pagina si veti deschide pagina de inregistrare utilizator PAS 1.

2. Completati cu atentie campurile obligatorii din pagina de inregistrare conform instructiunilor.

3. Dati click pe butonul verde "Inregistreaza-te!" si veti primi instant link-ul de activare pe adresa de e-mail indicata de dumneavoastra.

4. Accesati link-ul de activare primit pe adresa personala de e-mail si veti fi condus spre site-ul eUniversum.com unde dati click pe "intra in cont" pentru logare.

5. Introduceti cu atentie “Nume utilizator��? si “Parola��? si dupa ce dati click pe “Intra��? veti ajunge in pagina dvs. personala denumita “Contul meu��?.

6. Odata ajuns in contul dumneavoastra de consilier eUniversum veti putea gestiona “Contul meu��? prin meniul din dreapta (vezi detalii mai jos)

Statutul dumneavoastră profesional.

Dupa verificarea datelor din formularul de inscriere si daca veti corespunde cerintelor eUniversum.com pentru calitatea de Consultant eUniversum, veti fi informat daca si in ce conditii veti putea oferi consilierea la eUniversum.com . In caz favorabil contul dvs va fi activat si inregistrat in baza de date cu un Nr. de identificare ce echivaleaza cu Nr. Contract de colaborare.
Va rugam sa retineti ca aceasta masura de prevedere a fost luata pentru a proteja clientii eUniversum . Prin aceasta se doreste a le oferi acestora servicii de calitate de catre consilieri cu experienta in domeniul in care si-au dovedit competenta si profesionalismul.

Activitatea dvs. la eUniversum este liber-profesionista asa cum reiese din Contractului de colaborare. Intelegerea contractuala poate fi anulata conform clauzelor stipulate in Contractul amintit iar

Termenii si conditiile de utilizare a www.eUniversum.com inclusiv Regulamentul , trebuie insusiti fiind considerate parte integranta din Contractul ce va guverna colaboararea.

In calitate de consilier la eUniversum veti sta la dipozitia celor care doresc un sfat oferind consilieri prin intermediul celor trei metode de consiliere : Telefon, Live- Chat si E-Mail. (vezi sectiunea “Intrebari frecvente��?)

Informaţii fiscale , taxe si impozit pe venit
Euniversum va achita Consultantului pentru serviciile prestate o suma neta, variabila rezultata in urma predarii lucrarilor si reprezentand 50% din incasarile (fara TVA) pentru consultatiile acordate clientilor in decursul unei luni din care se vor deduce taxele si impoziteleaferente.

Calculul se va face automat de catre sistem , sumele regasindu-se in centralizatorul editat in “Contul meu��? la capitolul “Sold/Cifra de afaceri��? pentru fiecare consilier eUniversum ce va putea fi consultat online la zi, pe masura desfasurarii activitatii.

Asa cum spuneam, din suma obtinuta in urma consilierilor efectuate(50% din incasari) se vor retine taxele si impozitele datorate statului pentru venitul realizat conform prevederilor legale in vigoare.

Suma astfel rezultata se va achita in lei la cursul BNR al ultimei zile din luna, dar nu mai tarziu de data de 10 a lunii urmatoare si va fi transferata in contul indicat de Consultant dupa confirmarea de catre ambele parti a raportului final.

La data incheierii prezentei colaborari, taxele si impozitele legale sunt: contributia pentru asigurarile sociale de stat in suma de 10,5%, contributia pentru somaj in suma de 0,5% si impozitul pe venituri in suma de 16%.

Detalii privind modul de calcul a sumelor cuvenite zilnic, precum si raportul lunar final il veti putea consulta in pagina « Contul meu;» capitolul «Sold curent/Cifra de afaceri

Referiri orientative despre MENIU cont personal Consultant eUniversum.

Dupa logare veti fi dirijati automat in “Contul meu��? unde veti putea gestiona si utiliza informatiile legate de intreaga dumneavoastra activitate pe acest site in calitate de Consilier eUniversum, respectiv :

*Veti complete direct din pagina de cont descrierile ce vor fi preluate automat in Profilul Public��?

* Veti gasi informatii legate de “Discutii active��? si “Arhiva consiliere��? pentru consilierile dvs.

* Veti putea vizualiza Evaluarile facute de catre clientii dumneavoastra direct din pagina personala de cont “Evaluari/Clientii mei��?.

* La capitolul “Sold curent/Cifra de afaceri��? veti putea vizualiza si tipari “Detalii sold curent “ ce contin situatia dumneavoastra financiara. De aici veti putea urmari evolutia zilnica a istoricului incasarilor din consilierile avute la un moment dat.

* Prin “Setari cont��? puteti verifica, gestiona si modifica datele personale, telefonul si parola.

* Capitolul “Mesagerie��? va creaza posibilitatea comuncarii atat cu administratorul site-ului

eUniversum.com privind sesizari si reclamatii cat si cu toti clientii fideli pentru informari si promotii, etc.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa accesati sectiunea “Intrebari frecvente��? .

Daca aveti intrebari generale despre eUniversum sau aveti o problema speciala ce necesita indrumari si asistenta, atunci adresati-va cu incredere echipei noastre tehnice prin e-mail office@eUniversum.com. Vom raspunde si vom sta la dispozitia dumneavoastra in cel mai scurt timp si vom incerca sa rezolvam problemele rapid si competent!

Pentru sesizari si semnalarea unor eventuale nereguli contactati un administrator prin mesageria personala aflata la dispozitia dumneavoastra in meniul din “Contul meu��? la sectiunea “Trimite mesaje��?. ”.

Va multumim ca ati apelat la serviciile eUniversum.com !

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: