Servicii clienti

Cunoasterea Metodelor de consiliere :

Dupa ce ati ales domeniul si consilierul eUniversum, apelati la serviciile acestuia folosind una din metodele pe care eUniversum.com vi le pune la dispozitie:

Consilierea prin Telefon:

In dreptul fiecarui consilier eUniversum veti gasi aceasta metoda de consiliere ca prima optiune.

Prin click "Solicita apel" puteti initia un apel telefonic, iar sistemul va face legatura intre dumneavoastra si consilier.

Atunci cand consilierul este intr-o alta consiliere, veti constata ca "Solicita apel" va invita sa apelati si nu intamplator... deoarece Consilierul va primi apelul dumneavoastra chiar daca este ocupat, caci apelul va intra pe lista sa de asteptare, astfel incat sa puteti fi reapelat in cel mai scurt timp, de indata ce acesta s-a eliberat din consilierea precedenta.

Apelul in asteptare va aparea si in meniul dumneavoastra, de unde il puteti gestiona, intrucat exista o lista de asteptare pe care sistemul o afiseaza atat la dumneavoastra cat si la consilier.

De retinut:

Deoarece convorbirea are loc prin intermediul sistemului VoIP, pretul afisat este pretul real pe care il veti plati, fara a fi taxat suplimentar de catre operatorul de telefonie mobila sau fixa de pe care ati sunat! De fapt nu sunati la propriu de pe telefonul indicat la inscriere, ci dati un simplu click pe interfata metodei de consiliere "Solicita apel", iar sistemul va face restul.

Pentru a initia apelul trebuie sa aveti o suma de minim (5€) incarcata in contul virtual eUniversum.

Preturile sunt afisate in moneda europeana "€ " dar vor fi decontate in moneda nationala "Lei" la cursul practicat de operatorii bancari pentru tranzactii online MobilPay si PayPal din ziua efectuarii tranzactiei. Sistemul va genera automat factura pe care o veti primi instant pe adresa de e-mail indicata la crearea contului dumneavoastra eUniversum.

Pentru incarcarea contului dumneavoastra veti gasi detalii suplimentare in meniul personal din "Contul meu" al fiecarui membru eUniversum, la sectiunea "Alimenteaza cont".

* Consilierea prin Chat:

In dreptul fiecarui consilier eUniversum veti gasi aceasta metoda de consiliere ca fiind a doua optiune pe care o puteti utiliza. De aici, prin click "Solicita discutie" puteti initia o sesiune de consiliere prin chat.

La initierea sesiunii se va deschide pagina de chat unde veti avea toate instructiunile de utilizare. De retinut ca veti avea un contor de minute care va indica numarul de minute pe care le aveti la dispozitie pentru sesiunea respectiva in functie de suma incarcata , existenta in contul dumneavoastra eUniversum.

Atunci cand consilierul este intr-o alta consiliere, veti constata ca in dreptul consilierii prin chat va scrie "Indisponibil pentru chat"si va trebui sa asteptati disponibilizarea consilierului.

De retinut:

Pentru a initia sesiunea de chat trebuie sa aveti o suma de minim (10€) incarcata in contul virtual eUniversum.

Preturile sunt afisate in moneda europeana "€ " dar vor fi decontate in moneda nationala la cursul practicat de operatorii bancari pentru tranzactii online MobilPay si PayPal din ziua efectuarii tranzactiei. Sistemul va genera automat factura pe care o veti primi instant pe adresa de e-mail indicata la crearea contului dumneavoastra eUniversum.

Pentru incarcarea contului dumneavoastra veti gasi detalii suplimentare in meniul personal din "Contul meu" al fiecarui membru eUniversum, la sectiunea "Alimenteaza cont".

* Consilierea prin e-mail:

In dreptul fiecarui consilier eUniversum veti gasi aceasta metoda de consiliere ca fiind a treia si ultima optiune pe care o puteti utiliza. De aici, prin click "Cere consiliere prin email" puteti initia o sesiune de consiliere prin email.

La initierea sesiunii se va deschide cererea unde veti avea toate instructiunile de completare. De retinut ca fiecare pas pe care il veti face va fi insotit de instructiuni astfel incat sa puteti utiliza aceasta metoda cat mai relaxat si cat mai simplu cu putinta.

Consilierul va primi cererea dumneavoastra si va raspunde facandu-va o oferta de pret si uneori solicitandu-va detalii suplimentare. Pretul consilierului va fi in functie de lucrarea pe care o veti solicita si este la latitudinea acestuia stabilirea cuantumului ofertei de pret.

La primirea ofertei de pret aveti posibilitatea sa refuzati pretul solicitat de consilier, dar va trebui sa-i scrieti consilierului motivul refuzului pentru ca acesta, daca va fi cazul sa va lanseze o noua oferta.

Daca sunteti de acord cu pretul raspundeti favorabil si trimiteti acceptul dumneavoastra consilierului prin sistemul de consiliere prin e-mail pe care-l aveti la dispozitie separat de sectiunea Mesagerie din contul dumneavoastra de membru eUniversum.

Consilierul va efectua lucrarea pe care o veti primi in maxim 48 de ore de la plata.

De retinut:

Pentru fiecare raspuns pe care-l veti primi sau pe care il veti da in dialogul dumneavoastra cu consilierul veti primi notificare via adresa personala de e-mail specificata la inregistrare.

Pentru procesul de consiliere prin e-mail exista o sectiune speciala in meniul din "Contul meu" denumita "Discutii active" unde veti primi toate raspunsurile consilierului, inclusiv lucrarea solicitata.

Preturile sunt afisate in moneda europeana "€ " dar vor fi decontate in moneda nationala "Lei"la cursul practicat de operatorii bancari pentru tranzactii online MobilPay si PayPal din ziua efectuarii tranzactiei de incarcare a contului de membru eUniversum. Sistemul va genera automat factura pe care o veti primi instant pe adresa de e-mail indicata la crearea contului dumneavoastra eUniversum.

Pentru incarcarea contului dumneavoastra veti gasi detalii suplimentare in meniul personal din "Contul meu" al fiecarui membru eUniversum, la sectiunea "Alimenteaza cont".

Referiri orientative despre MENIU cont personal membru eUniversum

Dupa logare veti fi dirijati automat in "Contul meu" unde veti putea gestiona si utiliza informatiile legate de intreaga dumneavoastra activitate pe acest site in calitate de membru eUniversum, respectiv :

* Veti gasi informatii legate de "Discutii active" si "Arhiva discutii" pentru consilierile dvs.

* Veti putea Evalua si Apela consilierul favorit direct din pagina dumneavoastra de cont.

* Veti putea alimenta contul curent eUniversum prin sectiunea "Alimenteaza cont" utilizand mijloacele specifice pe care vi le punem la dispozitie impreuna cu pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru fiecare metoda de incarcare cont eUniversum.

* La capitolul "Facturi si Tranzactii" veti putea vizualiza, tipari sau sterge, facturile aferente platilor dumneavoastra si veti putea urmari istoricul "Detalii Plati" pentru consilierile de care ati beneficiat sau veti beneficia.

* Prin "Setari cont" puteti verifica, gestiona si modifica datele personale, telefonul si parola.

* Capitolul "Mesagerie" va creaza posibilitatea comuncarii cu administratorul site-ului

eUniversum.com si consilierului favorit, privind sesizari si reclamatii , informari si promotii, etc.

Pentru orice detalii suplimentare va rugam sa accesati sectiunea "Intrebari frecvente" .

Pentru sesizari si semnalarea unor eventuale nereguli contactati un administrator prin mesageria personala aflata la dispozitia dumneavoastra in meniu "Contul meu" la sectiunea "Trimite mesaje".

Va multumim ca ati apelat la serviciile eUniversum.com !

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: