Regulament

Utilizarea acestui site implica acceptarea acestor termeni si conditii.
Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului se recomanda citirea atenta a termenilor si conditiilor.
Aceste modificari urmeaza a fi efective din momentul publicarii lor pe site. Accesand linkul "Termeni de utilizare" puteti citi intotdeauna cea mai actualizata versiune a acestuia
Definitii
Persoana care se inregistreaza ca utilizator al paginii web pentru a putea beneficia de serviciile gratuite sau promotionale, precum si de servicii contra cost este denumita client.
Persoana care se inregistreaza ca expert independent la http://www.euniversum.com pentru a pune la dispozitia clientilor servicii de consiliere si informare contra cost este denumita consultant.
Fotografiile digitale, textele, datele tehnice, preturile precum si celelalte informatii care se gasesc pe site-ul http://www.euniversum.com vor fi denumite continut.
Utilizatorul care acceseaza http://www.euniversum.com e poate conecta gratuit la pagina web, iar prin inregistrare devine client inregistrat.
Date personalese refera la informatii de tipul nume, data nasterii, adresa de e-mail, adresa de corespondenta, care identifica clientul.
Spam-ul este definit ca trimiterea de e-mail-uri nesolicitate, de regula de natura comerciala, cu grad mare de repetitie, catre un destinatar cu care nu s-a avut nici o corespondenta anterioara sau care a cerut sa nu-i mai fie trimise aceste e-mail-uri.
Drepturi de autor
Folosirea fara acordul EUNIVERSUM PARAPSYCHOLOGY LLC USA  a oricaror elemente din continut se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
Astfel sunt interzise in mod expres: accesarea site-ului de catre dispozitive sau programe automate, copierea manuala a continutului, precum si citirea sau publicarea continutului de catre alte companii sau site-uri pentru a face comparatie sau analiza in vreun fel.
Fotografiile si datele sunt folosite cu acordul direct al furnizorului.
Securitatea datelor personale si a informatiilor
La momentul crearii contului, clientul are posibilitatea de a opta, prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului, pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite.
Fiecare utilizator are dreptul de a vedea numai propriile sale date personale pe care le-a introdus la optiunea sa.
Scopul colectării datelor este: servicii comunicatii electronice. Nu sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele, acestea fiind necesare ca date de facturare. Refuzul dvs. determină neintocmirea facturii.
Transmiterea datelor existente catre un tert, fara consimtamantul clientului nu va avea loc decat in urmatoarele conditii:
a) Comunicarea datelor de plata si a datelor de decontare la prestatorul de servicii, pentru decontarea valorii necesare si pentru durata desfasurarii de lichidare.
b) Comunicarea datelor clientului si a informatiilor aparute in cursul folosirii, autoritatilor care investigheaza situatiile de urmarire sau elucidare unui posibil delict, a unei posibile contraventii sau a unei abateri grave de la lege. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor. Stergerea datelor personale va fi urmata de stergerea contului din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciile oferite de http://www.euniversum.com.
Domeniul de utilizare
Urmatoarele conditii sunt valabile pentru totalitatea serviciilor oferite de catre www.eUniversum.com clientilor si consultantilor pe acest site.
Informatiile oferite au caracter esoteric, astrologic si chiar juridic iar serviciile includ, fara a fi limitate, tarot, tarotul dragostei, astrologie, numerologie, horoscop, clarviziune, parapsihologie, psihoterapie, nutritionism, mediere spirituala, horoscop, esoterie antica (Maya, Hindu, babiloniana, samd.), yoga si alte informatii diverse precum si sfaturi pentru divort, sfaturi pentru parinti, sfaturi privind afacerile si investitiile viitoare (sfaturi juridice/sfaturi utile) http://www.euniversum.com isi asuma obligatia de a anunta clientii si consultantii asupra schimbarilor aparute in serviciile sale pe parcursul perioadei de utilizare a serviciilor.
Continutul informatiilor furnizate de catre consultantii independenti nu este influentat de catre http://www.euniversum.com iar decizia de a urma sfaturile obtinute de la consultanti este optiunea exclusiva a clientului si http://www.euniversum.com nu se face responsabil pentru eventualele consecinte ale acestei optiuni.
Clientul poate beneficia de servicii gratuite sau promotionale, precum si de servicii contra cost puse la dispozitia sa de catre consultanti si intermediate de catre http://www.euniversum.com.
http://www.euniversum.com este exclusiv un suport tehnic in schimbul de informatii dintre consultant si client si nu apartine nici unui partid politic.
Conditii de utilizare pentru consultant
Ca si consultant, se pot inregistra doar persoane care au varsta de douazeci si cinci de ani, cu pregatire in domeniul esoteric, psihologic, juridic, etc., fapt care se dovedeste prin prezentarea dovezilor calificarilor din domeniul pentru care se inscriu.
Acceptarea consultantului se incheie prin declaratia de acceptare dupa verificarea datelor acestuia de catre http://www.euniversum.com
Dupa acceptarea consultantului se va pune in functiune profilul acestuia online pe paginile de web convenite. Intre consultant si http://www.euniversum.com nu exista nici o relatie juridica.
Consultantul este exclusiv raspunzator pentru preturile cerute in concordanta cu legea, pentru realizarile sale si pentru continutul solutiilor oferite clientilor solicitanti. http://www.euniversum.com nu isi asuma raspunderea pentru concurenta intre consultanti.
Conditii de utilizare pentru client
Calitatea de client apartine doar persoanelor majore.
Pentru folosirea serviciilor http://www.euniversum.com si obtinerea de consultanta este nevoie de o inregistrare in scopul crearii unui cont de utilizator. Utilizatorul isi asuma veridicitatea asupra datelor introduse.
Actualizarea acestora este oricand posibila online. Inregistrarea cuprinde informatii personale care sunt necesare pentru indeplinirea cu acuratete a obligatiilor consultantilor. Pentru vizitatori inregistrarea nu este obligatorie. Inregistrarea clientului este gratuita.
Dupa analiza datelor, http://www.euniversum.com va trimite acceptul de inregistrare si parola de acces a contului catre client la adresa de e-mail specificata de acesta.
Datele de acces ale clientului (nume utilizator si parola) sunt secrete pentru un tert si este interzisa predarea lor unui tert de catre client. Clientul isi va asuma intreaga raspundere pentru actiunile intreprinse sub parola primita.
Pierderea datelor de acces trebuie comunicata imediat la http://www.euniversum.com pentru blocarea accesului la cont a persoanelor straine. Conditii obligatorii de vizitare si utilizare pentru vizitatorii neinregistrati, clienti si consultanti
1. Este interzis sa se apeleze la urmatoarele actiuni pe siteul http://www.euniversum.com:
- propuneri sau incitari la actiuni care pot sa provoace delicte,
- introducerea pe site de materiale pornografice, obscene, jignitoare, agresive, discriminatoare, defaimatoare, amenintatoare, profanatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile partilor implicate,
- publicitate paginilor personale de internet sau ale tertilor prin referiri la acestea sau trimitand linkuri catre acestea prin intermediul unui text chat sau e-mail.
- lezarea drepturilor de autor sau a altor drepturi de protectie a unei terte persoane (in ceea ce priveste patentul, marca, modelul),
- hartuirea, amenintarea, jignirea, calomnierea, raspandirea de neadevaruri sau critici insultatoare la adresa oricarei persoane,
- introducerea de virusi sau transmiterea de date care ar putea dauna hardware-lui, software-lui, datelor si fisierelor, distrugerea totala sau partiala a datelor unui consultant, client sau tert,
- inregistrarea precum consultant si client simultan,
- alte actiuni care ar putea incalca legea sau bunele moravuri,
- includerea in profilul clientului de numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, informatii cu conotatii obscene, informatii confidentiale despre alte persoane,
- folosirea site-ul pentru a face reclama in scopul cumpararii sau vanzarii de produse sau in orice alte scopuri,
2. In cazul abaterii unui consultant, client sau vizitator neinregistrat de la aceste interdictii, sau de la alte hotariri legale, accesul acestuia la http://www.euniversum.com va fi interzis.
3. In cazul in care exista banuieli ca un comportament indeplineste o stare de drept penala sau lezeaza alte legi, http://www.euniversum.com va instiinta organele competente de urmarire penala si le va inmana acestora informatiile necesare pentru investigatii.
4. Toate contactele mijlocite de http://www.euniversum.com, precum si operatiunile dintre consultant si client vor fi tratate strict confidential. Dupa verificarea prealabila a calificarilor consultantului, http://www.euniversum.com nu va supraveghea calitatea continutului consultantei acestora.
5. Utilizatorii neinregistrati, consultantii si clientii sunt obligati sa instiinteze http://www.euniversum.com asupra daunelor provocate de alti participanti pe pagina web.
6 http://www.euniversum.com isi rezerva drepturile de a efectua verificari si de a-i interzice clientului accesul online, in cazul in care apar neregularitati sau suspiciuni intemeiate de abuz.
Serviciile www.eUniversum.com
1. http://www.euniversum.com ofera clientilor, prin datele de acces distribuite (nume de utilizator si parola), accesul personalizat si individual la pagina web precum si accesul la serviciile telefonice.
2. Prin atenta selectare a consultantilor si continua cercetarea a retelei de specialisti ezoterici din Romania, http://www.euniversum.com pune la dispozitia clientilor si a utilizatorilor o oferta vasta de domenii : Ezoterism si Parapsihologie, Clarviziune si Prezicere, Ghicit in carti, Astrologie si Horoscop, Psihologie si Sfaturi Cotidiene, Psihoterapie si Energizare, Nutritionism si Madicina alternativa, Consiliere Juridica.
Remuneratia si conditiile de plata
1. Solicitarea unei consilieri este contra-cost exceptie facand ofertele promotionale sau gratuite. Odata cu solicitarea unei consilieri, intervine pretentia de plata la nivelul pretului stabilit de catre consultantul http://www.euniversum.com.
2. Plata se va face prin virament bancar, card bancar, sms si nu este posibila plata in numerar la sediul firmei. Scadenta se va face conform datelor de pe situatia de plata, clientul avand obligatia sa-si achite platile in 7 zile calendaristice. Dupa acest termen clientul va fi considerat restant.
3. http://www.euniversum.com nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de plata a clientilor, acestia fiind informati in prealabil asupra tarifului practicat. Ca atare, este optiunea clientului si responsabilitatea exclusiva a acestuia de a estima in prealabil cantitatea si tipul de servicii accesate, in concordanta cu situatia sa financiara.
4. http://www.euniversum.com isi rezerva dreptul de a nu returna platile pentru serviciile solicitate prin intermediul site-ului, in cazul in care clientul le considera nesatisfacatoare. Evaluarea serviciilor de catre clienti este subiectiva si nu va avea ca rezultat returnarea sumei platite.
5. In cazul in care un client nu este multumit de serviciul primit, acesta poate:
a) sa dea o nota/rating consultantului pe http://www.euniversum.com (ratingul este cuprins intre o steluta si cinci stelute). Acest feedback ajuta clientii si utilizatorii viitori sa estimeze calitatea consilierii oferite de un anumit consultant.
b) sa intrerupa convorbirea telefonica in orice moment doreste, chiar daca consilierea nu s-a incheiat.
c) In cazul serviciilor pre platite, prin care clientul cumpara un anumit numar de minute sau conversatii si le plateste in avans, acesta poate alege schimabarea consultantului in orice moment.
6. In cazul in care exista suspiciuni/reclamatii referitoare la tranzactiile efectuate de catre client, contul va fi blocat pana la clarificarea situatiei.
Preturile
1. Consultantul este singurul raspunzator pentru preturile practicate.
2. Preturile sunt fixate in concordanta cu prevederile legale cu privire la protectia consumatorului, concurenta loiala si in conformitate cu conditiile http://www.euniversum.com.
3. Datele referitoare la pret indica costul brut, inclusiv TVA.
4. http://www.euniversum.com practica urmatoarele modalitati de tarifare:
a) Pretul per minut pentru convorbirile telefonice prin intermediul liniilor de telefonie la care se adauga eventuale taxe percepute de operatorul de telefonie si care vor aparea pe factura telefonica, taxe pentru care http://www.euniversum.com nu este raspunzator.
b) Pretul per minut pentru consilierea prin intermediul serviciului de chat, calculul pretului (pe minut) se face incepand cu startul sedintei de Chat, adica o data cu primul raspuns al consultantului.
c) Pretul pentru pachetele promotionale. Pachetele sunt preplatite, iar pretul lor este mai mic decat cel are minutelor de la punctul a). Costul minutelor nefolosite nu este returnat.
c) Pretul pentru pachetele promotionale. Pachetele sunt preplatite, iar pretul lor este mai mic decat cel are minutelor de la punctul a). Costul minutelor nefolosite nu este returnat.
4. Convorbirea gratuita oferita noilor clienti poate fi intrebuintata pentru solicitarea serviciilor in decursul a sase luni, si nu poate fi folosita decat o singura data.
Durata de valabilitate a inregistrarii si anularea acestuia
1.Termenul de valabilitate a inregistrarii este nelimitat.
2. Anularea inregistrarii poate fi facuta oricand din ambele parti, printr-un preaviz scris. Clientul/ consultantul va trimite preavizul (e-mail) obligatoriu de pe adresa cu care s-a inregistrat la http://www.euniversum.com.
Raspunderea pentru procesul de consultanta
1. http://www.euniversum.com nu preia nici o raspundere si garantie pentru vreun continut intermediat. Responsabilitatea continuturilor transmise prin intermediul unui consultant apartine acestuia in exclusivitate.
2. http://www.euniversum.com nu garanteaza competenta unui consultant.
3. http://www.euniversum.com se declara liber de responsabilitate atunci cand un consultant, client sau tert ignora prezentii termeni de utilizare, prin solicitari si continuturi care incalca legea si bunele moravuri. In cazul in care www.eUniversum.com ia la cunostinta despre aceste incalcari se obliga sa informeze imediat clientul sau consultantul.
4. Folosirea http://www.euniversum.com se face pe propria raspundere si pe propriul risc al clientului. www.eUniversum.com nu preia nici o raspundere pentru pierderea de date sau a pagubelor computerului utilizatorului, care intervin in urma solicitarii de date prin intermediul http://www.euniversum.com.
5.http://www.euniversum.com nu isi asuma raspunderea pentru consecintele rezultate ca urmare a actiunilor intreprinse de client in urma consilierii esoterice, psihologice, juridice, etc. Clientul este singurul raspunzator pentru actiunile sale, iar decizia de a urma sau nu sfaturile consultantului ii apartine in intregime.
6.http://www.euniversum.com nu se face raspunzator pentru calitatea conexiunii telefonice dintre consultant si client.
Decizii finale
1. Scopul serviciului de consiliere esoterica este doar de divertisment. Clientul se face resonsabil pentru decizia de a utilizare a continutul consultantei in alte scopuri decat cele de divertisment.
2. In cazul in care una sau mai multe clauze din Termenii de utilizare sunt sau vor fi intru totul sau partial nule, se vor pune in aplicare hotararile judecatoresti. Clauzele care nu se afla sub incidenta unei autoritati judecatoresti continua sa fie in vigoare.
Pentru anumite informatii sau neclaritati, ne puteti contacta direct in scris pe mail: euniversum2010@yahoo.com

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare:Ce spun utilizatorii nostri? Ultimele evaluari

Speranta mea25.01.2020

“ O adevarata profesionista acesta doamna. Sunt foarte multumita, si recomand cu incredere! ... ”

Daciana7110.01.2020

“ Multumesc doamna Elena. Sper ca lucrurile sa fie asa cum le-ati prezentat. Recommend. ... ”

Daciana7110.01.2020

“ O doamna cu mult har. Vede lucrurile exact asa cum sunt. Multumesc din suflet doamna. Voi apela la dumneavoastra oricat cu mare incredere. ... ”

Sorina29.12.2019

“ O consiliera foarte buna in tarot si clarviziune. Sunt foarte multumita si recomand! ... ”