Domenii principale

Parapsihologie si Ezoteric Vezi consilierii din acest domeniu

Parapsihologie si Ezoteric
Parapsihologie si Ezoteric
Parapsihologie si Ezoteric

Uneori ne intrebam ce se ascunde dincolo de aparenta... dincolo de materie... dincolo de palpabil.

Dorinta de a cunoaste tainele nevazute, care ne guverneaza viata, a facut posibila descoperirea unei porti catre o lume ascunsa, poarta unde se opreste gandirea si dincolo de care incepe meditatia.

Ezoterismul poate fi definit ca o suma a intelepciunii acumulate cu privire la toate ipostazele vietii, care sunt in interiorul, in spatele, sau dincolo de aspectul exterior, forma sau expresia numeroaselor aspecte ale vietii.

Multa vreme doctrinele ezoterice au fost confundate cu stiintele oculte. Daca ocultismul se refera la o serie de practici indoielnice in cautarea unor "puteri", asa cum existau in ritualurile vechii magii, ezoterismul are o autentica dimensiune spirituala.

Ezoterismul mai poate fi privit ca o arta a trairii din resursele interioare ale fiintei, bazata pe intuitie, sau perceptia sensibila, deschisa inspiratiei.

Ezoterismul cuprinde un spectru larg de fenomene studiate, dar si instrumente bazate pe puterea gandului, prin intermediul carora putem sa depistam cauzele unor stari negative, care ne afecteaza existenta la un moment dat.

Totodata, abordeaza metode si practici prin intermediul carora ne putem imbunatati viata, purificandu-ne sufleteste si trupeste: astrologia, clarviziunea, parapsihologia, Reiki, spiritism, ghicitul in carti, magia, tehnicile feng-Shui, Yoga, numerologie, alchimie, etc.

Prin practicile ezoterice putem determina influenta vietilor anterioare asupra stadiului in care ne aflam astazi si totodata ne putem curata sufleteste, prin actul divinatoriu al "iluminarii" spirituale, in pregatirea noastra pentru viata de dupa moarte.

In nazuinta sa catre Absolut, ezoterismul are nevoie de dubla sustinere, atat a religiei, cat si a stiintei. Din religie intervine misticismul, cu aspectul sau practic, dar contemplativ si mai evlavios, iar prin stiinta, definim metodele si instrumentele prin care evaluam, cuantificam, cantarim, interpretam si explicam numeroasele aspecte nevazute ale vietii.

Pe de alta parte, ezoterismul este o stiinta a efortului de a trai in armonie cu realitatile vietii, prin proceduri si metode de cautare a adevarurilor neevidente, sau o stiinta a sufletului lucrurilor, intelepciune la care s-a ajuns prin "sapaturi" in lumea spiritului si prin efortul gandirii individuale.

De la ghicitul in carti la interpretarea viselor, de la astrologie la contactul cu lumea de dincolo, de la horoscop la rhune si de la clarviziune la prezicere, "dialogul" este o consultatie cu Puterile celeste prin care cerem parerea acestor "sfetnici invizibili", entitati spirituale reprezentative ale Vointei Divine, in legatura cu o actiune vitala ce urmeaza a fi intreprinsa.

Consilierii eUniversum sunt pregatiti sa raspunda la intrebarile dumneavoastra legate de ceea ce va framanta si va pot oferi solutii de natura sa aduca linistea, pacea si armonia in viata dumneavoastra de zi cu zi.


Ca membru eUniversum veti beneficia de pregatirea si experienta consilierilor nostri, care acopera o vasta arie de fenomene ezoterice din domenii ce au ca element comun actul Divinatiei:

Parapsihologie, Clarviziune, Tarot, Ghicit in carti, Astrologie, Psihologie, Psihoterapie

Printre consilierii eUniversum se numara specialisti cu pregatire in domenii de mare interes ce interactiveaza armonios cu ezotericul, prin legatura fireasca dintre oameni, cotidian si natura:

Nutritionism si Medicina alternativa, Juridic si Economic.

Consilierii eUniversum va stau la dispozitie 24 de ore din 24, pentru a va asista cu profesionalism si devotament, iar dumneavoastra, in calitate de membru eUniversum, veti primi raspunsurile la toate intrebarile ce va nelinistesc:

Dragoste, Familie, Cariera, Calatorii, Bani, Sanatate.

Euniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostri va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta, despre trecut, prezent si viitor!

Pentru a contacta, un Specialist eUniversum, va rugam sa accesati butonul Inregistrare Client, si sa va Inscrieti Gratuit!

INREGISTRARE CLIENT

Pentru diferite Informatii sau neclaritati, puteti contacta Serviciul Clienti, de Luni pana Vineri intre orele:9-17 la urmatoarele numere de Telefon +40726755303 sau +40745751189 sau ne puteti scrie pe adresa:

office@euniversum.com

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: