Domenii principale

Ghicit in carti Vezi consilierii din acest domeniu

Ghicit in carti
Ghicit in carti
Ghicit in carti

Nu este o intamplare faptul ca, in ultimul timp, cartomantia devine din ce in ce mai populara. Datorita conditiilor cat mai grele de viata, tot mai multi apeleaza la ghicitul in carti. Unde isi are originea cartomantia, de unde si cum a aparut interpretarea cartilor de joc in vederea ghicitului in carti...sunt numai cateva dintre intrebarile la care dorim sa gasim raspunsuri.

Originea cartomantiei

Desi se practica de ceva ani buni, ghicitul in carti isi gaseste originile in secolul al XV-lea, la curtea regelui Carol al VI-lea al Frantei. Legenda vorbeste despre o sincera poveste de dragoste infiripata intre rege si o tanara din popor, pe nume Odette. Aceasta, din dorinta de a alunga crizele de nebunie ale regelui (se stie ca regele Carol al VI-lea a avut probleme mentale) s-a gandit sa-l distreze cu niste cartonase care erau folosite pentru amuzament in tara sarazinilor. Odette a angajat un pictor care s-a ocupat de imaginea cartilor, desenand exact ceea ce i se poruncea. Aceste cartonase colorate vor deveni, ceea ce astazi numim, carti de joc. Singura diferenta care exista intre ele erau desenele, figurile. Popii erau reprezentati de imaginea unor personalitati marcante ale isoriei: David, Cezar, Carol cel mare sau Alexandru. In chipul damelor apareau zeita Atena, Isabela de Bavaria (sotia regelui), Judith si Odette. Valetii erau reprezentati de mari eroi ca Hector, Lancelot, Hogier si La Hire. Cu trecerea timpului, Odette invata si semnificatia si simbolul cartilor de joc, amuzandu-si astfel regele cu ghicitul in carti.

Simbolul si semnificatia cartilor de ghicit

Chiar si dupa secole, cartomantia se dovedeste a fi una dintre cele mai des folosite modalitati de a afla viitorul. Interpretarea cartilor de joc nu se poate face decat de „cunoscatori\", oameni care au fost atrasi de stiinta cartomantiei si au deprins cu usurinta simbolurile cartilor. Desi „ceea ce spun cartile de joc\" nu poate fi dovedit stiintific, numeroasele exemple care au demonstat veridicitatea ghicitului in carti, au facut ca aceasta stiinta sa devina din ce in ce mai populara.


Ca membru eUniversum veti beneficia de pregatirea si experienta consilierilor nostri, care acopera o vasta arie de fenomene ezoterice din domenii ce au ca element comun actul Divinatiei:

Parapsihologie, Clarviziune, Tarot, Ghicit in carti, Astrologie, Psihologie, Psihoterapie

Printre consilierii eUniversum se numara specialisti cu pregatire in domenii de mare interes ce interactiveaza armonios cu ezotericul, prin legatura fireasca dintre oameni, cotidian si natura:

Nutritionism si Medicina alternativa, Juridic si Economic.

Consilierii eUniversum va stau la dispozitie 24 de ore din 24, pentru a va asista cu profesionalism si devotament, iar dumneavoastra, in calitate de membru eUniversum, veti primi raspunsurile la toate intrebarile ce va nelinistesc:

Dragoste, Familie, Cariera, Calatorii, Bani, Sanatate.

Euniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostri va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta, despre trecut, prezent si viitor!

Pentru a contacta, un Specialist eUniversum, va rugam sa accesati butonul Inregistrare Client, si sa va Inscrieti Gratuit!

INREGISTRARE CLIENT

Pentru diferite Informatii sau neclaritati, puteti contacta Serviciul Clienti, de Luni pana Vineri intre orele:9-17 la urmatoarele numere de Telefon +40726755303 sau +40745751189 sau ne puteti scrie pe adresa:

office@euniversum.com

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: