Domenii principale

Clarviziune si prezicere Vezi consilierii din acest domeniu

Clarviziune si prezicere
Clarviziune si prezicere
Clarviziune si prezicere

Parapsihologia este domeniul in care deseori reusim sa gasim linistea pe care dezvoltarea actuala nu reuseste sa o implineasca, indeosebi clarviziunea reuseste acest lucru atunci cand este abordata corect si veridic. In dorinta aprinsa de a afla adevarul, dar si cu atentie, pentru faptul ca nu toate adevarurile trebuie aflate sau dezvaluite, si nu oricand, am cautat intotdeauna raspunsuri, imagini, si acel "dincolo de ceea ce vedem doar cu ochii fizici si de ceea ce simtim prin intermediul simturilor.


Clarvazatorii sunt persoane dotate cu niste calitati extrasenzoriale, care pot vedea lucruri despre o persoana sau un eveniment, ce nu sunt accesibile oamenilor de rand. Clarvazatorii va pot ajuta sa descrifrati trecutul, sa intelegeti de ce anumite evenimente au avut loc in viata Dumneavoastra si ce puteti face pentru a remedia problemele care va dau dureri de cap.


Cuvantul "clarviziune" provine din limba franceza, unde "clair" inseamna "clar" si "voyance " inseamna "viziune". Cei care detin acest dar al viziunii clare se numesc clarvazatori. Adevaratii maestri clarvazatori sunt persoane spirituale, care petrec mare parte din viata comunicand cu spiritele, duc o existenta frugala si se mentin departe de bunurile lumesti, care nu fac altceva decat sa pateze si sa incatuseze spiritul si capacitatea sa de comunicare cu lumea extrasenzoriala.


Clarvazatorii au o intelegere speciala a trecutului, intelegere dobandita prin capacitatile lor paranormale si prin contactul cu persoana a carui trecut se doreste descifrat. In plus, clarvazatorii pot fi si mediumi. Ei comunica cu spiritele celor care nu mai sunt si pot afla ce au simtit acestia inainte de moarte si chiar de ce au murit. Clarviziunea este o vizualizare la distanta. Astfel, nu este neaparat necesar contactul fizic cu persoana in cauza pentru ca un clarvazator sa ii poata descifra probleme. Persoanele care folosesc capacitati senzoriale si care pot interpreta energiile obiectelor nu sunt clarvazatori. Prin simpla comunicare cu o persoana cu probleme, clarvazatorul are acces la energiile care i-au influentat trecutul si care ii pot influenta viitorul.


In momentul in care clarvazatorul decide sa apeleze la spirite, acesta intra in transa. Transa este abilitatea de a comunica cu entitati corporale sau necorporale pentru a primi informatii de la acestea. Transele pot fi profunde, caz in care pot fi periculoase pentru clarvazator, deoarece acesta se rupe aproape complet de lumea materiala, iar reintoarcerea este dificila; si transe usoare, in care gradul de constientizare a lumii inconjuratoare este mai mare si de aceea nu cauzeaza asemenea dificultati. In functie de problema pe care trebuie sa o rezolve, un clarvazator poate aprecia daca este nevoie sa intre intr-o transa adanca sau nu. Ce beneficii poate aduce comunicarea extrasenzoriala pentru cel care o solicita? In primul rand, lamurirea cu privirea la aspecte ale trecutului pe care nu le intelege. In al doilea rand, informatii cu privire la prezent, informatii pe care spiritele ce ne inconjoara le detin, dar care nu ne sunt accesibile noua. Iar in ultimul rand, sfaturi pentru viitor. In mod concret, clarvazatorii va pot ajuta:

- sa gasiti remediul pentru o boala care va afecteaza si pe care doctorii nu o pot vindeca;

- va pot spune cand veti intalni sufletul pereche si cum va arata acesta;

- de cine sa va feriti si cine va doreste raul;

- ce sa faceti pentru ca afacerea dumneavoastra sa prospere.

Intr-o lume in care suntem din ce in ce mai rupti de noi insine, in care cadem prada tentatiilor si uitarii, clarvazatorii ne ajuta sa ne restabilim echilibrul interior si ne pun in contact cu spiritele care ne-au influentat trecutul si care deja ne cunosc viitorul, pentru ca sa avem o viata mai buna.


Ca membru eUniversum veti beneficia de pregatirea si experienta consilierilor nostri, care acopera o vasta arie de fenomene ezoterice din domenii ce au ca element comun actul Divinatiei:

Parapsihologie, Clarviziune, Tarot, Ghicit in carti, Astrologie, Psihologie, Psihoterapie

Printre consilierii eUniversum se numara specialisti cu pregatire in domenii de mare interes ce interactiveaza armonios cu ezotericul, prin legatura fireasca dintre oameni, cotidian si natura:

Nutritionism si Medicina alternativa, Juridic si Economic.

Consilierii eUniversum va stau la dispozitie 24 de ore din 24, pentru a va asista cu profesionalism si devotament, iar dumneavoastra, in calitate de membru eUniversum, veti primi raspunsurile la toate intrebarile ce va nelinistesc:

Dragoste, Familie, Cariera, Calatorii, Bani, Sanatate.

Euniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostri va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta, despre trecut, prezent si viitor!

Pentru a contacta, un Specialist eUniversum, va rugam sa accesati butonul Inregistrare Client, si sa va Inscrieti Gratuit!

INREGISTRARE CLIENT

Pentru diferite Informatii sau neclaritati, puteti contacta Serviciul Clienti, de Luni pana Vineri intre orele:9-17 la urmatoarele numere de Telefon +40726755303 sau +40745751189 sau ne puteti scrie pe adresa:

office@euniversum.com

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: