Domenii principale

Astrologie si Horoscop Vezi consilierii din acest domeniu

Astrologie si Horoscop
Astrologie si Horoscop
Astrologie si Horoscop

Ce este Astrologia?

Iata definitia din Enciclopedia Britannica:

ASTROLOGIE - "Prezicere care constă în interpretarea influentelor stelelor si planetelor asupra evenimentelor care se petrec pe Pământ si asupra destinului oamenilor. În Antichitate, era inseparabilă de astronomie. Îsi are originile în Mesopotamia (aprox. Mileniul III î. Hr), răspândindu-se apoi în India. Forma sa occidentală s-a dezvoltat în cadrul civilizatiei grecesti, în perioada elenistică. În cultura islamică a pătruns ca parte a traditiei grecesti si a fost preluată de cultura europeană în Evul Mediu prin filiera învătăturilor arabe. Conform traditiei grecesti, cerul este împărtit în functie de cele 12 constelatii ale zodiacului, iar stelele mari, care răsar la anumite intervale de timp, au o influentă spirituală asupra vietii oamenilor. Si în China antică astrologia a jucat un rol important. În perioada imperială, întocmirea unui horoscop pentru fiecare nou-născut si apoi a altor predictii, în momentele cheie ale vietii acestuia, a devenit o procedură obisnuită. Desi sistemul copernician a distrus perspectiva geocentristă necesară în astrologie, interesul pentru aceasta a continuat si în perioada modernă, considerându-se că semnele zodiacale influentează personalitatea umană."

In ce domenii poate fi utilizata astrologia?

In orice domenii ale vietii umane. Studiile astrologice pot fi de ajutor in nenumarate domenii de activitate ale omului, pe diverse perioade de timp: ore, zile, luni, ani, secole. Astrele isi lasa amprenta in orice actiune individuala sau colectiva, pentru ca totul intra la un moment dat intr-o relatie: intre planete, intre zodii, de la un om la altul, pana la nivel de natiune si generatie.

Exista astrologie medicala, care studiaza influentele mersului planetelor asupra organismului, asupra starii noastre de sanatate. Abordeaza relatia ASTRE - SANATATE Astrologia relationala analizeaza modul in care doi parteneri se pot influenta reciproc in orice tip de relatie (parteneriat, cuplu, familie, parinte-copil, prietenie etc), pornind de la inter-actiunile planetare ce se creeaza pe hartile astrale ale celor doi. Abordeaza relatia INDIVID - ALT INDIVID. Astrologia karmica sutdiaza efectele vietilor anterioare asupra celei existente. Astrologia natala - cea mai raspandita, pentru ca este punctul de plecare in studiul astrologiei - analizeaza caracterul uman, pornind de la pozitia planetelor pe cer in momentul nasterii sale. Abordeaza relatia VIATA ANTERIOARA - VIATA ACTUALA.

Astrologia previzionala abordeaza relatia ASTRE - VIITOR. Astrologia electiva - analizeaza momentele cele mai potrvite pentru a incepe o activitate (folosita pentru alegerea datei unei casatorii, a inaugurarii unei firme etc). Abordeaza relatia ASTRE - TIMP. Astrologia orara abordeaza relatia ASTRE - TIMP. ...si multe alte domenii, ce corespund diverselor specializari ale astrologilor profesionisti. Exista astrologi specializati in una sau mai multe domenii ale astrologiei.

Ce este astrologul? Cu ce se ocupa? Ce poate si ce nu poate astrologul sa faca?

Astrologia este o meserie complexa. Fara a fi înca specificata in nomenclatorul de meserii, ocupatia de astrolog si-a capatat o pozitie in societate. Desi inca extrem de controversata de conservatori sau de traditionalisti, astrologia a depasit demult zona unui simplu hobby. Cu toate ca pare a fi una dintre cele mai vechi ocupatii ale omenirii, astrologia nu si-a gasit inca, cel putin in Romania, sectiunea de reprezentare la nivel academic superior, cursurile de astrologie fiind inca un subiect tabu ce ramane doar la latitudinea astrologilor cu experienta, ce doresc sa impartaseasca informatia celor abia intrati in aceasta zona. Spre astrologie graviteaza, ca si spre arta, de altfel, cea mai mare diversitate de alte profesiuni. Tot asa cum - printre scriitori, artisti plastici, muzicieni - descoperi medici, profesori, ingineri, si spre astrologie se îndreapta categorii dintre cele mai diverse, indiferent de nivelul de pregatire. Nu întamplator poate - ca domenii patronate de Uranus si Neptun - arta si astrologia pot sa-si dea mana in acelasi spatiu, ca laturi ale spiritualitatii. Si arta si astrologia cer talent, pentru ca un astrolog fara chemare nu poate exista. Nimeni nu ar putea porni pe aceasta cale, daca nu ar simti atractia initiala. Desigur, poate exista astrolog fara talent, dar nu poate exista astrolog fara chemare, pentru ca astrologia nu este o dexteritate pe care o capeti in timp. Fiind, prin excelenta, un domeniu uranian, nu e deloc o întamplare ca atractia spre astrologie este, de cele mai multe ori, inexplicabila. Unii astrologi pot simti dorinta de a afla ce ascunde acest spatiu de informatie dintr-un impuls de moment, altii o descopera sub forma unei revelatii, deci o combinatie perfecta între influenta brusca a lui Uranus si atingerea spirituala a lui Neptun.

Astrologul nu ghiceste, ci traduce un cod de specialitate ce are la baza o componenta practica a acestei stiinte - mersul planetelor - si o componenta abstracta - simbolistica elementelor astrologice. El interpreteaza o configuratie, un sistem de energii care se întrepatrund, el descifreaza un labirint de simboluri, pentru a le transpune, in final, in termeni accesibili oricui. Fiind un domeniu ce lucreaza cu simboluri, componenta "probabilitate" este mai mare decat in orice alta ocupatie, dar a fi "exact" in astrologie este la fel de greu ca pentru seismologi sa anunte un cutremur.

Astrologia are, asadar, o componenta teoretica-informativa primordiala: astrologul vorbeste, asculta, discuta, sfatuieste, atrage atentia, comenteaza, aproba, confirma, infirma, dar nu si una practica: astrologul nu rezolva, nu decide, nu face nimic in locul celui în cauza, nu schimba, nu intervine in cursul evenimentelor. Chiar daca poate avertiza, el nu poate schimba nimic din destinul omului. Liberul arbitru al fiecaruia - pe de o parte - si componenta „predestinare" - pe de alta parte - nu dau astrologului drept de decizie asupra individului.


Ca membru eUniversum veti beneficia de pregatirea si experienta consilierilor nostri, care acopera o vasta arie de fenomene ezoterice din domenii ce au ca element comun actul Divinatiei:

Parapsihologie, Clarviziune, Tarot, Ghicit in carti, Astrologie, Psihologie, Psihoterapie

Printre consilierii eUniversum se numara specialisti cu pregatire in domenii de mare interes ce interactiveaza armonios cu ezotericul, prin legatura fireasca dintre oameni, cotidian si natura:

Nutritionism si Medicina alternativa, Juridic si Economic.

Consilierii eUniversum va stau la dispozitie 24 de ore din 24, pentru a va asista cu profesionalism si devotament, iar dumneavoastra, in calitate de membru eUniversum, veti primi raspunsurile la toate intrebarile ce va nelinistesc:

Dragoste, Familie, Cariera, Calatorii, Bani, Sanatate.

Euniversum este primul site interactiv ezoteric 100% romanesc. Consultantii nostri va ofera consiliere profesionala si sunt disponibili 24 de ore pe zi pentru a va oferi solutii si a va raspunde la toate intrebarile care va framanta, despre trecut, prezent si viitor!

Pentru a contacta, un Specialist eUniversum, va rugam sa accesati butonul Inregistrare Client, si sa va Inscrieti Gratuit!

INREGISTRARE CLIENT

Pentru diferite Informatii sau neclaritati, puteti contacta Serviciul Clienti, de Luni pana Vineri intre orele:9-17 la urmatoarele numere de Telefon +40726755303 sau +40745751189 sau ne puteti scrie pe adresa:

office@euniversum.com

Specializarile noastre

Convertor Valutar

Din:

In

Valoare: