balaceanu2017

Acest consilier ofera informatii si in limba:
Spaniola Spaniola Romana Romana Engleza Engleza10.0Acest consilier are un rating mediu de

18 evaluari
0 evaluari
0 evaluari
0 evaluari
0 evaluari
Totalul de 18 evaluari au fost pentru
  • - 0 Consilieri Promo - Rating 0
  • - 0 Consilieri Telefonice - Rating 0
  • - 1 Consilieri Chat - Rating 10.0
  • - 17 Consilieri pe Mail - Rating 10.0

 Balaceanu2017

Nr de identificare
LuniN/A
MartiN/A
MiercuriN/A
JoiN/A
VineriN/A
SambataN/A
DuminicaN/A
*Pretul in reteaua fixa / Pretul in reteaua mobila. Toate Preturile afisate includ TVA.

PARAPSIHOLOGIE, CLARVIZIUNE SI PREMONITIE, GHICIT IN CARTI, CONSILIERE TAROT, GHICITUL IN PALMA, PSIHOLOGIE SI SFATURI COTIDIENE, NUMEROLOGIA DESTINULUI REZOLVARI DIFICILE IN RELATII DE CUPLU
Motto:
Sunt de foarte multe ori situatii in viata cand trecem si am trecut prin diferite necazuri si dezamagiri, si atunci ne intrebam de ce? Balaceanu va poate explica, ACUM SI AICI !
Despre mine

SPECIALIST PARAPSIHOLOG...

 

Parapsiholog cu o vechime de peste 35 ani, in parapsihologie, si fenomene paranormale clarvazator si prezicator, cartomantie, tarot, pendul, precum si alte practici in prezicerea viitorului.

Parapsihologie, Cartomantie, Tarot, Clarviziune si Prezicere, Numerologie, Psihologia in relatiile de cuplu, Psihologia in afaceri, Remedii in ce priveste dezlegarea de vraji si blesteme...

Persoanele interesate care doresc sa afle ce au fost ntr-o viata anterioara, pot apela si la acest serviciu, prin consiliere e-mail, sau prin chat.

Parapsihologia

" Parapsihologia se ocupa cu studierea fenomenelor ce nu pot fi explicate natural, stiintific, fiind in afara canalelor senzoriale obisnuite.

La scurt timp dupa aparitia spiritismului, adeptii acestuia au ajuns la concluzia ca fenomenele paranormale se produc numai in prezenta unor anumite persoane. Aceste persoane, considerate a fi posesoare ale unor faciltati deosebite au fost numite medium (mijlocitor), iar faciltatea in cauza - mediumnitate. Dupa teoriile in vigoare, 90% din "forta de manifestare", este luata de la medium, si doar 10% de la asistenti. In anul 1926, fiziologul francez Charles Richet a scris o lucrare intitulata "Traite de Metapsychique", propunand un termen mai stiintific, acela de metapsihica. Termenul nu s-a impus, astazi fiind preferat termenul de parapsihologie, avand sensul de psihologie in afara normelor convenite. Termenul de medium a ramas in folosirea exclusiva a spiritistilor. In categoria fenomenelor paranormale sunt incluse un mare numar de fenomene foarte diferite. Acesta este si motivul pentru care s-a incercat clasificarea lor. O prima clasificare o gasim la Papus, conform careia mediumnitatea poate fi pasiva sau activa. In primul caz, persoana respectiva este instrument pasiv al entitatii, iar in al doilea caz, ea insasi este aceea care prin vointa sa decide asupra actului paranormal. In cadrul parapsihologiei sunt studiate o serie de fenomene considerate candva "miracole", dar care in realitate se bazeaza pe legi foarte precise ale naturii. Iata doar cateva:

- Autoscopia (eteroscopia) - vederea organelor din interiorul propriului corp sau al altor persoane.

- Aporturile - aducerea instantanee a unor obiecte aflate la mare distanta.

- Bioenergia (taumaturgia) - vindecarea prin atingeri, insuflatii sau emisii energetice telepatice.

- Clarviziunea - posibilitatea de a vedea fara intermediul organelor de simt a unor scene care se petrec la mare distanta sau in alte planuri ale existentei.

- Clarauditia - posibilitatea de a auzi fara intermediul organelor de simt a unor scene care se petrec la mare distanta sau in alte planuri ale existentei , plus auzirea unor voci misterioase.

- Dematerializarea - trecerea unor obiecte prin obstacole materiale (ziduri, usi, etc).

- Levitatia - ridicarea in aer prin infrangerea fortei gravitationale.

- Materializari - crearea din octoplasma a unor entitati.

- Psihometria - descrierea unor persoane precum si elemente din trecutul sau viitorul acestora prin simpla atingere a unor obiecte ce le-au apartinut.

- Premonitia - prevestirea (prezicerea) viitorului.

- Parakinezia - deplasarea unor obiecte fizice grele printr-un usor contact.

- Radiestezia (rabdomagia) - deplasarea cu ajutorul unei nuieluse, a unor puturi de apa subterana sau a unor depozite mineraliere.

- Salamandra - mersul pe jaratic, rezistenta la foc.

- Telepatia - transmisia si receptionarea unor ganduri sau imagini mentale la mare distanta, fara folosirea unor canale cunoscute.

- Telekinezia - deplasarea unor obiecte fizice fara contact, doar prin forta gandului.

- Transfiguratia - schimbarea la fata.

Faciltatile paranormale sunt ereditare si transmisibile. Un om se naste cu ele si moare cu ele. Ele se manifesta de timpuriu si ajung la maximum la varsta pubertatii. Initial, un medium este universal. Ulterior, el se "specializeaza". Dar, faciltatile paranormale pot aparea si mai tarziu sub actiunea declansatoare a unor factori interni sau externi, sau ca urmare a unor practici speciale. "

Daca nu sunt online si doriti o analiza la mine, va rog sa-mi lasati o cerere de consiliere prin email.

Pentru persoanele interesate privind anumite Clarviziuni, va rog sa trmiteti fotografia pe adresa: euniversum2010@yahoo.com

 

 

Experienta

Evaluarile consilierului balaceanu2017 Ultimele evaluari

Addicted5.12.2018

“ 10+++ ”

Addicted4.11.2018

“ 10+++ ”

Addicted2.10.2018

“ 10+++ ”

Addicted3.09.2018

“ 10+++ ”

Addicted9.08.2018

“ Sunteti un consilier deosebit,aveti un fel aparte de a va exprima,sunteti special in ceea ce faceti,cuvintele nu pot exprima emotia ce o transmiteti prin lucrarile dvs extraordinare.Voi reveni cu siguranta curand.Va recomand cu cea mai mare caldura!Va multumesc! ”